Zaawansowane szukanie.

Wieża z Ph1 do Ph2 z navi
Autor Wiadomość
pasta 
Forumowicz
Safraniarz



Safrane: 1999, phII,3.0 V6, full
Dołączył: 18 Mar 2012
Posty: 485
Skąd: Lublin

Wysłany: 2017-02-19, 20:24   Wieża z Ph1 do Ph2 z navi

Problem streszczony w tytule

Podejdzie wieża z ph 1 do Safrany ph2 z fabryczną navi?
Wiem że bez nawi nie było problemu, ale tu cholera wie, nie rozbierałem deski żeby zobaczyć jak idą kostki, i jeszcze kwestia softu ale to chyba bez problemów?
_________________
"Słowa napisane powyżej mogą być kompletną nieprawdą, gdyż użytkownik nie zna się kompletnie na niczym"
 
 
Jacek957 
Klubowicz



Safrane: 1995 V6 3,0 RT Allrad Zmodyfikowana do Baccary(bez pneumatyki)
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 27 Maj 2010
Posty: 1666
Skąd: Legnica

Wysłany: 2017-02-19, 22:51   

Nie sądzę.Do wieży potrzebny jest wyświetlacz "do wieży" :P
_________________

 
 
 
pasta 
Forumowicz
Safraniarz



Safrane: 1999, phII,3.0 V6, full
Dołączył: 18 Mar 2012
Posty: 485
Skąd: Lublin

Wysłany: 2017-02-20, 05:43   

tak tez myslalem.
Dzieki ;)
_________________
"Słowa napisane powyżej mogą być kompletną nieprawdą, gdyż użytkownik nie zna się kompletnie na niczym"
 
 
Atropos 
Klubowicz



Safrane: 2000, PH 2, 2.9 V6
Dołączył: 15 Wrz 2013
Posty: 1503
Skąd: Ustroń


Wysłany: 2017-02-20, 08:55   

Poza wyświetlaczem potrzebujesz jeszcze kabli i pilota.
 
 
SURU 
Klubowicz



Pomógł: 12 razy
Dołączył: 11 Paź 2012
Posty: 1756
Skąd: Opole Lubelskie

Wysłany: 2017-02-20, 09:32   

A czy przypadkiem informacje z radia nie były wyświetlane na NAVI ... :cwaniak: jeśli tak to wyświetlacz niepotrzebny . Kostki zapewne masz za zegarami.
_________________
You Brought Two Too Many .
Ostatnio zmieniony przez SURU 2017-02-20, 09:33, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
pasta 
Forumowicz
Safraniarz



Safrane: 1999, phII,3.0 V6, full
Dołączył: 18 Mar 2012
Posty: 485
Skąd: Lublin

Wysłany: 2017-02-20, 09:53   

Kable, pilot, wyswietlacz- mam komplet, tylko zanim spruje deskę chciałem podpytac. Suru A moze tak byc, tylko czy tam z kostkami nie bedzie roznie
_________________
"Słowa napisane powyżej mogą być kompletną nieprawdą, gdyż użytkownik nie zna się kompletnie na niczym"
 
 
SURU 
Klubowicz



Pomógł: 12 razy
Dołączył: 11 Paź 2012
Posty: 1756
Skąd: Opole Lubelskie

Wysłany: 2017-02-20, 10:12   

I tu właśnie jest ALE ... u mnie akurat są ale podobno nie są w każdej. Chociaż jak uważam że są . Wpadaj do mnie to poszukamy . Blisko masz .
_________________
You Brought Two Too Many .
 
 
Jacek957 
Klubowicz



Safrane: 1995 V6 3,0 RT Allrad Zmodyfikowana do Baccary(bez pneumatyki)
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 27 Maj 2010
Posty: 1666
Skąd: Legnica

Wysłany: 2017-02-20, 15:28   

SURU, Do wierzy z PH I pasuje TYLKO wyświetlacz z PH I,nie mieszaj koledze w głowie bo się pogubi.Jeśli mowa o kablach to też muszą być te co przewidział producent.Atropos, temat przerobił więc ma potrzebną wiedzę w temacie ;)
_________________

 
 
 
SURU 
Klubowicz



Pomógł: 12 razy
Dołączył: 11 Paź 2012
Posty: 1756
Skąd: Opole Lubelskie

Wysłany: 2017-02-20, 17:28   

Ja u siebie przekładałem wieże z wyswietlaczem i pilotem. Pasta pyta czy do wieży dopasuje navi.
_________________
You Brought Two Too Many .
 
 
Jacek957 
Klubowicz



Safrane: 1995 V6 3,0 RT Allrad Zmodyfikowana do Baccary(bez pneumatyki)
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 27 Maj 2010
Posty: 1666
Skąd: Legnica

Wysłany: 2017-02-20, 17:51   

No właśnie i odpowiedź brzmi NIE :hyhy:
_________________

 
 
 
michalkrk 
Forumowicz



Safrane: 1999, Phase II, 2.5, RXE
Pomógł: 7 razy
Dołączył: 07 Kwi 2009
Posty: 601
Skąd: Kraków

Wysłany: 2017-02-20, 21:23   

Z pewnością nie dopasuje. Inny pilot, inna wtyczka do wyświetlacza, inne kable (nawet jeśli wygląda tak samo to jest inny system komunikacji ) - generalnie inna bajka. Chcąc przekładać musi być cały komplet z okablowaniem.
 
 
 
pasta 
Forumowicz
Safraniarz



Safrane: 1999, phII,3.0 V6, full
Dołączył: 18 Mar 2012
Posty: 485
Skąd: Lublin

Wysłany: 2017-02-21, 06:03   

I wszystko jasne ;)
Dzięki śliczne, nie będę musiał sie bawić z tym niepotrzebnie :E
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


 Podobne Tematy 

phpBB by przemo